Kontakt

Jag heter Marie Rolkert och har en liten uppfödning av Brittisk korthår.
Vi har haft britter sedan 2007 så vi firar med andra ord 15 år med denna gosiga, härliga och coola ras.

För närvarande har vi inga kattungar och planerar inga det närmaste året.

Om du söker kattunge av rasen brittisk korthår hänvisas till brittringen.se, brittsallskapet.se eller vi de grupper som finns på FB.

Rådmansö 2021-02-14

måndag 18 oktober 2010

Glädjedag!

Idag är vi så glada! Dottern hade fått en massa samtal och hon undrade om jag visste vem det var som hade ringt. Hade ingen aning men kommenterade med att det kanske var någon som ringde om deras bortsprungna katt, Gurra eller så var det väl någon som ringt fel. Men det var flera missade samtal från ett hemligt nummer också. Klart att man undrade! På kvällen ringer hon igen och berättar att ett par i Älmsta har tagit hand om Gurra i helgen. Han hade varit upp på deras trapp och försökt komma åt mat i en skräppåse. Dom trodde han var en vildkatt. När dom försökte jaga bort honom smet han in i huset istället. Dom gav honom mat och när dom klappade honom så kände dom att han var chipmärkt så då blev det en tur till veterinär som kollade upp det. Tack för chipet! Det fungerade! Dotterns namn kom upp!
Man kan ju undra hur Gurra hamnade i Älmsta! Det är 3 mil norr om Norrtälje där han bor. Nåja, det får vi nog aldrig reda på. Hoppas han klarar sig nu bara för han var ordentligt uttorkad och full med fästingar!
Vet flera som somnar nöjt ikväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar