Kontakt

Jag heter Marie Rolkert och har en liten uppfödning av Brittisk korthår.
Vi har haft britter sedan 2007 så vi firar med andra ord 15 år med denna gosiga, härliga och coola ras.

För närvarande har vi inga kattungar och planerar inga det närmaste året.

Om du söker kattunge av rasen brittisk korthår hänvisas till brittringen.se, brittsallskapet.se eller vi de grupper som finns på FB.

Rådmansö 2021-02-14

söndag 1 januari 2017

God fortsättning allihop!

Nu är jag på banan igen efter en operation. Därför har det varit stiltje här. Är så glad att jag har en duktig man som har tagit hand om kattmarktjänsten åt mig men som sagt nu är vi igång igen.
I morgon den 2 januari fyller kattungarna 7 veckor och nu är det full fart nästan hela dagarna. De äter som elefanter och busar och leker. Julgranen har varit spännande men de är mest framme för att nosa och smaka lite försiktigt på den. Annars är det lektunneln och små tygråttor som gäller och alla skrymslen och vrår under soffan och andra möbler. De stora katterna sitter och kikar på dem när de far runt över golven.
Uppblött kattmat, kokt fisk och kyckling är gott men torrfodret smakar det också.

Nu är det dags att börja sökandet efter en familj åt tre av kattungarna. Luke Skywalker är tingad av familjen som äger mamma Lisas bror Ozzy.











Luke Skywalker

Som tur är hade jag redan bestämt att vi inte skulle ha flera hankatter här hemma. Annars hade risken varit överhängande att Lando hade stannat. Han är en mysig, busig liten kille och en spinnmaskin. Han kommer bli en stilig katt när han blir stor.
 Lando Calrissian



Poe Dameron är en riktig soffpotatis och kelig som bara den. Lite kortare i kroppen än de andra och härlig tjock päls. Han ser ut som morbror Bosse när han var liten.



 Poe Dameron



Så har vi sist Han Solo. En våghals och utmanare. Precis som sin namne. Klättrar och far både i kattrummet och när han kommer ut i vardagsrummet.

Han Solo

Alla tar en tupplur i soffan om de får och helst under min läslampa som alla kattungar har gjort innan.

Det är skönt under mattes läslamp

Det blir trång när alla vill ha en slurk


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar