Kontakt

Jag heter Marie Rolkert och har en liten uppfödning av Brittisk korthår.
Vi har haft britter sedan 2007 så vi firar med andra ord 15 år med denna gosiga, härliga och coola ras.

För närvarande har vi inga kattungar och planerar inga det närmaste året.

Om du söker kattunge av rasen brittisk korthår hänvisas till brittringen.se, brittsallskapet.se eller vi de grupper som finns på FB.

Rådmansö 2021-02-14

söndag 29 december 2013

Julefrid och julefrid!

Julfriden skulle sänka sig över hemmet men det vill liksom inte riktigt. Så är det när man har fyra små att kela med, mata och hålla koll på så att "potträningen" går som den ska.
Har hållit på att blöta upp torrfoder för att träna dem att äta riktig mat men tjejerna har blånekat att äta. Killarna tuggar gladeligen i sig. Igår tänkte jag att nu byter jag taktik eftersom de ändå är så pass gamla (snart 7 v). Hällde helt enkelt upp torrfodret som det är eftersom de ändå knaprar på kattsanden. Se där! Nu har jag fyra stycken som föredrar torrfodret före det uppblötta. Fram med fler vattenskålar. Nu väntar vi bara på att alla går på lådan varje gång de ska göra sitt så att de kan få komma ut i vardagsrummet och mysa i soffan med oss tvåbenta.
Ena stunden är det en hop rodeohästar som far fram över golvet. I nästa ögonblick brotta killarna med varandra. Det är faktiskt mest killarna som slåss - underligt!  Ibland biter de varandra så att de skriker och då kommer Sally till undsättning och undrar vem som är stygg mot hennes bebis. Sitter vid datorn och hör hur det krafsar och ser en kattunge uppe på en kontorsstol. Det är tura att inte alla fyra har kommit på den iden.

Livet med kattungar är - helt underbart roligt om än lite stökigt!

God fortsättning på den låååånga helgen!

Bess
 












 
Morris













Agnes
 

 
Austin
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar