Kontakt

Jag heter Marie Rolkert och har en liten uppfödning av Brittisk korthår.
Vi har haft britter sedan 2007 så vi firar med andra ord 15 år med denna gosiga, härliga och coola ras.

För närvarande har vi inga kattungar och planerar inga det närmaste året.

Om du söker kattunge av rasen brittisk korthår hänvisas till brittringen.se, brittsallskapet.se eller vi de grupper som finns på FB.

Rådmansö 2021-02-14

söndag 12 januari 2020

Vardagen är tillbaka

Ja vad säger man! Det är underbart med alla kattungar. De har nu utvecklats till fem små individer.
Theron är världens gosigaste lilla kille. Maken till kelgris får man leta efter. När man lyfter upp honom ska han kindpussas och gnider nosen mot näsan. Alltid pratig och leksugen. Hilda som är den största av de mönstrade matchar Theron i leken eftersom hon har lite mer tyngd än de andra tjejerna. Hon är kelig och busar. Den lilla upptäckaren heter Zelda. Mycket katt i en liten tjej! Husse favoritkel- och soffkompis. Den lila tjejen Hazel är våghalsig och kontrollerar nogsamt att matte städar sandlådorna ordentligt. Till slut kommer vi till Mim. Hon var från början väldigt skeptisk till det mesta. Satt och kollade att allt gick bra med de andra innan hon testade något nytt. Nu kommer hon när man kallar och kelar mycket. Hon har charmat morbror Bosse totalt.
Ett gäng glada, tuffa, keliga och matglada kissar har vi i huset. Mamma Emma har äntligen hämtat igen vikten. Det är tufft att utfodra fem ungar när man är en smal katt från början. Grymt jobbat Emma!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar