Kontakt

Jag heter Marie Rolkert och har en liten uppfödning av Brittisk korthår.
Vi har haft britter sedan 2007 så vi firar med andra ord 15 år med denna gosiga, härliga och coola ras.

För närvarande har vi inga kattungar och planerar inga det närmaste året.

Om du söker kattunge av rasen brittisk korthår hänvisas till brittringen.se, brittsallskapet.se eller vi de grupper som finns på FB.

Rådmansö 2021-02-14

söndag 19 januari 2014

Mina duktiga kissar!

I fredags var det dags för första resan till veterinären. Som tur var hade temperaturen stigit ute så det var inte så rysligt kallt. Man kan säga att tempen steg hos mig också. Sally vägrade åka i en transportbur med en unge medan de andra tre skulle få åka i en annan. Det blev inte så nej! Hon klämde in sig med alla fyra ungarna så det vart lite trångt. Och tungt! Drygt 9 kilo katt närmare bestämt. Resan tar ju bara en kvart och ungarna sa inte ett knyst utan såg mest förvånade ut. När vi var framme hos veterinären så fick vi komma in nästan genast. Sally tog en promenad i undersökningsrummet. Undrar om hon kände igen sig från sitt besök i höstas? Alla ungarna fick sin spruta utan minsta pip och efter tio minuter var vi klara att åka hem igen. Först måste alla som arbetar där titta på kattungarna. De var förundrade över chokladfärgen som ingen av dem hade sett tidigare. Kul med lite uppskattning :)
Just nu sover hela högen för Noah har varit här och lekt och tröttat ut dem. Sally är för närvarande en lejoninna. Minsta lilla ljud som hon inte känner igen så burrar hon upp sig och blir till en bulldog.
 :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar